EXCLUSIV  Ludovic Orban - Vasile Blaga, două imagini uluitoare. Pieleanu: Vechiul lup...

Imaginea zilei de astăzi este dată din fața sediului PNL. 

Vasile Blaga a ieșit înconjurat de toți greii din vechiul PDL, pe scările PNL. A declarat, senin, că nu l-a invitat la Ludovic Orban la ședința informală, pentru că a fost o întâlnire ”între noi”, referindu-se la vechii și greii oameni din PD. 

(w670)

După ce declarațiile lui Vasile Blaga, ferme și la obiect, au fost încheiate, a ieșit și Ludovic Orban, privind în gol, singur, și atacând, până la întrebările jurnaliștilor, PSD-ul. 

(w670)

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, pentru DCNews, că ”dacă există o calitate incontestabilă a vechiului Partid Democrat Liberal, care se pare că devine veșnică, este aceea a solidarității și a unității. În mod evident, performanța PDL a fost aceea că reușea să se mobilizeze foarte bine și să fie extrem de solidari unii cu alții. Avem și astăzi un exemplu: la o simplă strigare a vechiului lup Vasile Blaga, toți oamenii importanți ai fostului PDL s-au grăbit să ajungă pe Aleea Modrogan. Mircea Hava, Roberta Anastase, Anca Boagiu s-au afișat cu adevăratul lider informal al PNL, Vasile Blaga”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel