EXCLUSIV  Ludovic Orban - Vasile Blaga, două imagini uluitoare. Pieleanu: Vechiul lup...

Roxana Neagu / 18 iul 2018 / 20:15 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Imaginea zilei de astăzi este dată din fața sediului PNL. 

Vasile Blaga a ieșit înconjurat de toți greii din vechiul PDL, pe scările PNL. A declarat, senin, că nu l-a invitat la Ludovic Orban la ședința informală, pentru că a fost o întâlnire ”între noi”, referindu-se la vechii și greii oameni din PD. 

(w670)

După ce declarațiile lui Vasile Blaga, ferme și la obiect, au fost încheiate, a ieșit și Ludovic Orban, privind în gol, singur, și atacând, până la întrebările jurnaliștilor, PSD-ul. 

(w670)

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, pentru DCNews, că ”dacă există o calitate incontestabilă a vechiului Partid Democrat Liberal, care se pare că devine veșnică, este aceea a solidarității și a unității. În mod evident, performanța PDL a fost aceea că reușea să se mobilizeze foarte bine și să fie extrem de solidari unii cu alții. Avem și astăzi un exemplu: la o simplă strigare a vechiului lup Vasile Blaga, toți oamenii importanți ai fostului PDL s-au grăbit să ajungă pe Aleea Modrogan. Mircea Hava, Roberta Anastase, Anca Boagiu s-au afișat cu adevăratul lider informal al PNL, Vasile Blaga”. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24