Ludovic Orban: Trebuie să iau în calcul şi candidatura la preşedinţia României

Sursă foto: Facebook Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban a spus că ştie că, odată cu candidatura la funcţia de preşedinte PNL, trebuie să ia „foarte în serios” şi candidatura la preşedinţia României.  

„Este prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Ludovic Orban la Kanal D.

Acesta a spus că va face analize serioase, va studia foarte bine situaţia şi va acţiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a câştiga alegerile prezidenţiale cu cel mai bun candidat.

„Răspunsul este că ştiu că, odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.”, a explicat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel