Ludovic Orban: Trebuie să DISPARĂ din PNL

Scutaru Cristina / 02 iun 2017 / 16:14 Salveaza PDF Comentarii

Ludovic Orban, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, a declarat vineri la Craiova că, în opinia sa, din Partidul Naţional Liberal trebuie să dispară ceea ce se numeşte delict de opinie.

Orban a spus că el şi mai ales cei care l-au susţinut au avut de suferit de-a lungul timpului pentru acest lucru, iar dacă va fi ales preşedintele PNL în niciun caz nu va lua vreo măsură împotriva celor care au avut altă opţiune decât susţinerea sa.

'După părerea mea, în PNL trebuie să dispară ceea ce există ca delict de opinie. Fiecare om are dreptul să se poziţioneze aşa cum crede, să îşi exprime opinia, să voteze cu orice candidat. Nu este o vină pentru nimeni că susţine un anumit candidat, e dreptul fiecărui membru să aibă preferinţa lui. Şi, dacă voi câştiga, eu care am avut de suferit de-a lungul timpului şi mai ales cei care m-au susţinut au avut de suferit pentru acest lucru, în niciun caz nu voi provoca niciun fel de represalii sau măsuri împotriva celor care au avut altă opţiune decât susţinerea mea', a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la Craiova.

[citeste si]

El a susţinut că, în această campanie internă, va lua legătura cu fiecare delegat în parte şi nu se va mulţumi să vorbească doar cu lideri de filiale judeţene sau cu unul - doi parlamentari. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27