Ludovic Orban, tinerilor din PNL și PDL: Să te pricepi să bagi o limbă în ...ureche

Prim-vicepreședintele liberal, Ludovic Orban, se dovedește a fi un orator aparte, întrucât, în discursul susținut în fața tinerilor politicieni din PNL și PDL, a avut o exprimare savuroasă în legătură cu una dintre variantele în care se poate face carieră în politică: "trebuie să te pricepi să bagi limba în urechea șefului".

Potrivit Antena 3, liderul liberal Ludovic Orban le-a împărtășit tinerilor din PNL și PDL câteva învățăminte, explicându-le că există două feluri de a face politică: Poți să faci carieră politică făcând pe plac șefului sau poți să faci carieră politică cu fața la oameni, câștigând încrederea oamenilor. Sigur că prima variantă e cea mai ușoară. Trebuie numai să te pricepi să bagi o limbă în ...ureche", a explicat Ludovic Orban, potrivit sursei citate.

De altfel, Ludovic Orban este autorul unul alt episod neobișnuit ce a avut loc la o adunare a membrilor ACL din Târgoviște, sub privirea uimită a președintelui liberal Klaus Iohannis, pe care l-a prezentat ca și cum ar fi fost un luptător K1.

Citește și Video demențial. Cum îl face Ludovic Orban de râs pe Klaus Iohannis, pe scenă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel