Ludovic Orban: Sunt nevoit să aleg între fratele meu şi valorile în care cred

ludovic-leonard-evz
ludovic-leonard-evz

Liberalul Ludovic Orban a declarat, marţi, că este indecis cu privire la votul din Parlament pentru numirea fratelui său în funcţia de ministru al Afacerilor Europene. Acesta a menţionat că este nevoit să aleagă între "familie şi convingerile sale politice".

Totuşi, Orban a explicat că şi-a sfătuit fratele să nu accepte nominalizarea din partea premierului Emil Boc.

"Sunt, practic, pus într-o dilemă aproape fără ieşire. Practic trebuie să aleg între fratele meu, între familie, între dragostea faţă de fratele meu şi convingerile, ideile, valorile în care cred, care mi-ar spune să votez împotriva lui. Mărturisesc că nu m-am hotărât. Mai am încă timp să reflectez", a spus Ludovic Orban, întrebat dacă va vota ca fratele său să ocupe această demnitate în Guvernul Boc, informează Mediafax.

În acelaşi timp, deputatul PNL a arătat că absorbţia fondurilor europene este vitală pentru dezvoltarea economiei româneşti şi pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor. Totuşi, acesta însă a subliniat că, dacă există o infimă speranţă de a face ceva bun în această direcţie, aceasta nu vine în niciun caz din partea PDL.

"Voi mai reflecta. Am o soluţie de salvare. Mai studiez", a răspuns el la insistenţele jurnaliştilor privind modul în care va vota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel