Ludovic Orban și-a depus DEMISIA la sediul PNL

Ludovic Orban și-a depus DEMISIA la sediul partidului PNL / Foto: Facebook Ludovic Orban
Ludovic Orban și-a depus DEMISIA la sediul partidului PNL / Foto: Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban și-a depus demisia la sediul PNL.

Ludovic Orban și-a depus demisia la sediul PNL, transmite Realitatea Plus. Ludovic Orban și-a depus demisia de la șefia Camerei Deputaților.

Fostul șef al PNL a trimis un consilier la sediul din Modrogan pentru a-i prezenta actul lui Florin Cîțu. Premierul poate decide când să îi ceară lui Ludovic Orban să o depună în Parlament. Dacă acest lucru se întâmplă prea devreme, liberalii ar putea pierde locul de la Cameră, în fața PSD. Ludovic Orban ar urma să facă declarații pe această temă în jurul orei 12:00, la Parlament.

Orban, după ce a pierdut șefia PNL: Între mine şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat

Ludovic Orban, care a pierdut sâmbătă, alegerile interne din PNL pentru funcția de președinte al PNL, a anunțat că luni dimineața demisia sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților se va afla pe masa noului lider PNL, Florin Cîțu.

„Încep prin a le mulţumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condiţiile în care s-a desfăşurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîţu pentru alegerea ca preşedinte al PNL. De 31 de ani am apărat valorile liberale şi am acţionat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democraţiei, a drepturilor şi valorilor individuale şi valorilor liberale şi voi continua să acţionez alături de colegii mei. Demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni, la prima oră, pe masa preşedintelui ales Florin Cîţu şi vreau să vă mai spun un lucru: din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a afirmat Ludovic Orban, la Congresul PNL.

Ce rol va juca de acum Ludovic Orban. Cîțu: Toți avem de învățat

 

Întrebat  duminică seara ce rol va mai avea Ludovic Orban în PNL după rezultatul de la congres și după declarația făcută de acesta în care și-a anunțat demisia din Camera Deputaților și ruptura de Klaus Iohannis, Florin Cîțu a spus că "va avea un rol foarte important".

"Un rol important. Ludovic Orban este un membru PNL cu experiență politică foarte mare, de la care toți avem de învățat. Este membru în Biroul Executiv, are un vot în Biroul Executiv, are o voce importantă în Biroul executiv, deci sunt sigur că va fi în continuare o voce importantă în PNL.", a spus Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel