Ludovic Orban, şeful campaniei PNL la locale şi parlamentare 2020

ORBAN FOTO AGERPRES
ORBAN FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a anunţat că a fost desemnat de către forurile statutare ale PNL şef de campanie pentru alegerile locale şi parlamentare de anul acesta.

Ludovic Orban a anunţat că a fost desemnat de către BEx PNL să conducă campania pentru alegerile locale şi parlamentare din 2020.

"Biroul Executiv al PNL m-a votat în calitate de şef al campaniei pentru alegerile locale şi parlamentare de anul aceasta. Urmează ca până săptămâna viitoare să pregătesc propunerea de echipă de campanie şi propunerea de strategie pentru alegerile locale şi parlamentare", a declarat Ludovic Orban.

"Conducerea PNL a aprobat în unanimitate programul de guvernare care reprezintă o actualizare a programului de guvernare anterior. În 3 luni de zile, guvernul pe care-l conduc a realizat performanţe şi a atins obiective la care sunt convins că foarte puţini români s-ar fi aşteptat. Sunt mulţumit de activitatea fiecărui ministru, sunt oameni competenţi, cinstiţi, harnici, şi ca atare echipa guvernamentală e propusă în aceeaşi componenţă ca şi guvernul care a funcţionat de la data de 4 noiembrie", a mai declarat Ludovic Orban în cadrul conferinţei de presă de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel