Ludovic Orban "se ocupă" de executarea lui Daniel Zamfir. Cum s-a dat de gol

[] []

07 Martie 2018 / 18:10
Salveaza PDF Comentarii

Ludovic Orban, președintele PNL, se ocupă de excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir.

Cel puțin așa a anunțat. Un internaut i-a scris liderului liberalilor, pe Facebook: "Păi trebuie să vedeți ce faceți cu socialistul... Zamfir". Replica lui Ludovic Orban a venit imediat: "Ne ocupăm". Între timp, comentariul președintelui PNL a fost șters.

(w670)

Vă reamintim că executarea lui Daniel Zamfir a pornit odată cu schimbarea sa de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

"E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început", spunea Daniel Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie.

[citeste si]

"Am o mare frustrare fiind în situaţia de a da explicaţii de ce preşedintele partidului îmi doreşte capul. Îmi doreşte capul pentru că, probabil, i l-a cerut cineva sau dumnealui gândeşte că activitatea mea de la Comisia economică e una care dăunează partidului", mai declara Daniel Zamfir.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22