Ludovic Orban sare la gâtul USR-PLUS. ”Calcule meschine”

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Ludovic Orban, lider al PNL, critică USR-PLUS pentru că vrea să-și păstreze electoratul și să nu-și asume nimic pe scena politică până la prezidențiale. 

"Nu poți să-i lași pe ăștia să dea foc la țară numai dintr-un calcul politic că nu intru la guvernare ca să nu mă erodez. Aici e problema să-i oprești pe ăștia să nu facă praf țara, să nu ne ducă în gard, să nu ne ducă în prăpastie", a afirmat Ludovic Orban, pentru B1 TV, sărind la USR-PLUS că nu-și asumă guvernarea ca să nu piardă din intenția de vot. 

”Decizia noastră este foarte clară. În Biroul Executiv am hotărât că vom depune moțiunea de cenzură” a precizat Ludovic Orban. 

”Calcule meschine”

De asemenea, Ludovic Orban este deranjat că USR-PLUS a anunțat intenția de a avea propriul candidat la alegerile prezidențiale: ”Nu poți să stai chiar fără niciun fel de simțire numai să-ți faci tu calcule meschine. Ei au anunțat că vor să-și depună candidat la Președinție și dacă vor, asta e, e democrație. Pot să candideze, nu îi putem împiedica pe ei să-și depună candidat la Președinție. Ceea ce nu mi-a plăcut e că ei au făcut chestiunea într-un moment total nepotrivit. Votul din 26 mai a fost un vot de revoltă, a fost o prezență de 50 la sută la alegerile europarlamentare și de aproape 45 la sută la referendum, o prezență uriașă, care a arătat clar că oamenii vor o schimbare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel