Ludovic Orban, despre problemele cu alcoolul. "M-am surprins. Am sărit calul, cum e firesc, e normal"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ludovic Orban a vorbit despre problemele cu alcoolul, în urma acuzațiilor pe care le-a primit de-a lungul timpului.

După ce anul trecut de ziua lui, în plină pandemie de COVID-19, a fost surprins în birou alături de colegii din Guvern, cu pahare de băutură pe masă și după ce Theodor Stolojan și Victor Ponta au vorbit despre problemele sale cu alcoolul dar și faptul că ar fi fost internat într-o clinică de dezalcoolizare, Denise Rifai l-a întrebat pe Ludovic Orban dacă a avut vreodată probleme cu alcoolul. 

"Cine nu are probleme cu alcoolul... când consumă mai mult alcool decât poate duce. Toți cei care mă cunosc știu că beau foarte rar, mi se întâmplă extrem de rar să beau, am perioade lungi în care nu beau deloc. Beau numai la ocazie sau dacă merg la masă și beau un pahar de vin sau o bere. Sigur, fiecare la viața lui a băut mai mult.

Am avut și momente în care am sărit calul, cum e firesc, e normal. Alcoolul face rău, denaturează, distruge personalitatea umană. M-am surprins pe mine în situații când din cauza consumului excesiv de alcool mă schimbam, mă urâțea, îmi afecta logica, rațiunea și din cauza asta sunt un om care consumă foarte rar băutură alcoolică. Pe mine mă miră că poate să se mai vehiculeze după o prezență atât de lungă în viața publică", a declarat Ludovic Orban, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel