Demitere Octav Bjoza. Ludovic Orban: Eu am un respect profund

Sursă foto: Facebook Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban a transmis un mesaj după ce premierul Florin Cîțu l-a demis din funcția subsecretar de stat pe președintele AFDPR, Octav Bjoza.

 Ludovic Orban a fost întrebat astăzi despre demiterea lui Octav Bjoza din funcția subsecretar de stat pe președintele AFDPR.

VEZI ȘI: Octav Bjoza, reacție după demiterea acestuia de către Florin Cîțu

„Nu am avut o discuție cu dl. premier. Dl. premier a fost plecat ieri (marți - n.r.)”, a răspuns Ludovic Orban, refuzând să se pronunțe despre decizia premierului Florin Cîțu.

„În ceea ce mă privește pe mine, guvernul pe care l-am condus a acordat statut de utilitate publică AFDPR. Eu sunt un om care are un respect profund pentru lupta anticomunistă”, conchide liderul PNL.

Octav Bjoza, preşedintele AFDPR, a fost demis din funcția subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989. Decizia semnată de Florin Cîţu a fost publicată în Monitorul Oficial. A pune în discuție dimensiunile Holocaustului și a încerca să pui pe umerii comunității evreiești aducerea comunismului în România este nu doar o încercare de a mistifica istoria, ci și un gest periculos, este explicația premierului Florin Cîțu, pentru care l-a demis pe Octav Bjoza, relatează Mediafax.

VEZI ȘI: Florin Cîțu, replică după demiterea lui Octav Bjoza: Asemenea atitudine este extrem de periculoasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel