EXCLUSIV  Ludovic Orban, reacție-FULGER după ce a scris că se ocupă de Daniel Zamfir

Anca Murgoci / 07 Martie 2018 / 18:30 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

După ce Ludovic Orban a scris pe Facebook, răspunzând la un comentariu făcut de un internaut, că "se ocupă" de ceea ce ar fi vrut să însemne "executarea" lui Daniel Zamfir din PNL, l-am contactat pe liderul acestui partid pentru a înțelege ce a vrut să transmită.

DC News: Domnule Orban, la comentariul unui internaut care a notat "Păi trebuie să vedeți ce faceți cu socialistul... Zamfir", dumneavoastră ați scris pe Facebook: "ne ocupăm". Apoi, comentariul dumneavoastră a fost șters. Vă administrează altcineva contul de pe rețeaua de socializare?

Ludovic Orban, care, inițial, și-a manifestat amabilitatea de a ne răspunde la întrebare, neștiind care este aceea, a declarat: "Am alte subiecte. Îmi cer scuze. Intru într-o întâlnire. Nu pot să vorbesc".

DC News: Deci, acesta este punctul dumneavoastră de vedere?

Ludovic Orban: Nu este punctul meu de vedere. Nu știu ce faceți. Îmi urmăriți comentariile? Oi fi dat un comentariu, dau sute.

(w670)

Zamfir, schimbat de la şefia Comisiei economice

Vă reamintim că executarea lui Daniel Zamfir a pornit odată cu schimbarea sa de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

[citeste si]

"E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început", spunea Daniel Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27