EXCLUSIV  Ludovic Orban, prins cu minciuna după un eșec rușinos

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban persistă în minciună. Aflat la Buzău, și-a indus, din nou, auditoriul în eroare.

”În ziua moțiunii a fost un miting la care au participat șapte, opt mii de oameni dintre care, mai mult de jumătate erau membri sau simpatizanți PNL. Dacă vă referiți la prezența parlamentarilor PNL în Piața Victoriei, acela nu a fost miting. Este o dezinformare a Antenei 3 care aprezentat evenimentul nostru, în care parlamentarii PNL, în pre-ziua moțiunii, pe o ploaie cu spume, am stat în Piața Victoriei să ne solidarizăm cu toți cetățenii români care au protestat de la Ordonanța 13, impotriva intențiilor de politizare a justiție a majorității parlamentare”, a zis președintele PNL la Buzău.

Eșec total

În realitate, Ludovic Orban a chemat simpatizanții PNL în stradă, pe toți. Când a văzut că protestul PNL a fost un eșec, el a schimbat placa. A zis că, de fapt, doar parlamentarii trebuiau să se strângă în Piața Victoriei pentru a da un semnal, adică nu toți liberalii. Ludovic Orban se aștepta să vorbească cu societatea civilă, dar s-a trezit aproape singur, doar cu parlamentarii.

Mesaj intern

Înainte de votul pentru moțiunea cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, inițiată de opoziție, Ludovic Orban a transmis un mesaj  în care era scris faptul că liberalii vor organiza un miting, marți, înainte de ziua decisivă pentru Executiv.

”Bună seara. Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marţi, ora 19.00, la protestul organizat in Piaţa Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România şi pentru PNL. Ne întâlnim toţi la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban", se arată în mesajul intern pe care șeful PNL l-a trimis către liberali.

Declarații live

De altfel, în afară de acest mesaj, Ludovic Orban a făcut mai multe declarații prin care îi îndemna pe oameni să iasă în stradă la mitingurile organizate în ziua moțiunii, atât în țară cât și în București.

"Am luat decizia de a solicita membrilor, simpatizanților PNL, să fie prezenți la toate manifestațiile de susținere a moțiunii de cenzură, atât în București miercuri, în ziua moțiunii, cât și în toate celelalte orașe în care se vor organiza mitinguri și le-am solicitat să fie prezenți pentru a fi alături de cetățenii români care vor ca România să revină pe drumul drept", a declarat Ludovic Orban. După cum puteți vedea, președintele PNL a mințit încercând să minimalizeze eșecul protestului pe care l-a organizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel