Ludovic Orban: Preţul este TRĂDAREA. Opriţi-vă, neruşinaţilor!

Rodica Mitu / 07 sep 2017 / 19:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, acuză faptul că PSD este gata să acorde minorităţii maghiare "privilegii inexistente în vreo ţară europeană" în schimbul sprijinului dat de UDMR Guvernului Tudose.

"Guvernul Tudose este ţinut în viaţă de UDMR. Ieri, UDMR a anunţat că prelungeşte protocolul de colaborare parlamentară cu PSD (adică susţinerea în Parlament a guvernului Terente). M-am întrebat care este preţul plătit de pesedişti. Am aflat răspunsul tot ieri, din Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor, unde coaliţia majoritară a votat favorabil proiectul de modificare a Legii administraţiei, care coboară de la 20% la 10% pragul pentru minorităţi", a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Potrivit liderului PNL, preţul plătit pentru această susţinere este trădarea. "În prag de 2018, PSD cedează în faţa celor care refuză să sărbătorească Centenarul Marii Uniri şi este gata să sfideze românii acordând privilegii inexistente în vreo ţară europeană, doar ca să rămână la putere. Şi asta în timp ce guvernul Ungariei ne caută nod în papură. Opriţi-vă neruşinaţilor!", spune acesta în acelaşi mesaj.

[citeste si]

 Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.13