Ludovic Orban, PNL: PSD grăbește decapitarea lui Stelian Tănase

Acuzații dure din partea unui lider liberal la adresa celor din PSD: îi interesează să subordoneze politic Televiziunea publică, iar unul dintre "obiectivele meschine" ale formațiunii politice conduse de Victor Ponta este acela de a grăbi "decapitarea" lui Stelian Tănase.

Comisiile de Cultură din Camera Deputaților și Senat au termen o săptămână pentru a analiza raportul de activitate pe 2014 al Televiziunii române, publicat în prima parte a acestei luni, scrie hotnews.ro.

Tot o săptămână au la dispoziție și comisiile de buget-finanțe pentru a discuta raportul privind contul de execuție bugetară al Televiziunii publice. 

De aprobarea sau respingerea acestui raport depinde mandatul lui Stelian Tănase în funcția de președinte-director general al TVR.

Anunțul a fost făcut de către deputatul PNL Ludovic Orban, care a acuzat „obiective meschine" din partea PSD.
„Primul (obiectiv meschin al PSD – n.red.) este acela de a grăbi decapitarea lui Stelian Tănase de la conducerea Televiziunii române.
În conformitate cu legea, SRTv, SRR și CNA au obligația de a depune raportul de activitate anual. Aceste rapoarte de activitate trebuie depuse în conformitate cu legea până la data de 15 aprilie, urmând să fie dezbătute în comisiile reunite ale celor două camere. PSD nu a vrut să trimită raportul către comisiile de cultură și de buget-finanțe decât în cazul TVR, refuzând să ia act de depunerea raportului din partea rușinosului CNA condus de Laura Georgescu, care a transformat aceasta instituție într-o cârpă de șters pe jos a lui Victor Ponta.
Deci a refuzat să dezbatem în Birourile Permanente și să trimitem mai departe raportul CNA. De asemenea, a refuzat să emită spre dezbatere raportul SRR. Singurul raport pe care s-au grăbit să-l trimită spre dezbaterea comisiilor de cultură a fost raportul TVR, dându-se un termen de o săptămână (...).
Ceea ce-mi arată că, de fapt, PSD vrea să facă o execuție politică a unui conducător de televiziune, pentru simpla îndrăzneală a acestui conducător de televiziune de a nu fi sluga lui Victor Ponta și a PSD", a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel