Ludovic Orban: PNL e pregătit să-și asume guvernarea

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a spus că Partidul Național Liberal este pregătit să preia guvernarea.

La întrebarea - "Ați declarat mai devreme că PNL va termina până la sfârșitul anului un document prin care ne va explica ce dorește să facă viitoarea guvernare. Veți depune o moțiune de cenzură în luna iunie. Sunteți pregătiți să preluați guvernarea? Vă asumați guvernarea din luna iunie?", președintele PNL a răspuns:

"Partidul Național Liberal odată cu punerea în funcțiune a comisiilor de specialitate ale partidului, a finalizat fotografia la zi a stării fiecărui domeniu de activitate și lucrează extrem de intensiv la elaborarea direcțiilor strategice si a obiectivelor pe care le urmărim pe fiecare domeniu. Avem capacitatea de a genera un program de guvernare într-un timp foarte scurt și de aceea Partidul Național Liberal este pregătit să își asume răspunderea guvernării".

Măsura transferul contribuțiilor

Întrebat - "Dacă veți reveni la guvernare se va anula măsura transferul contribuțiilor sau va rămâne în vigoare", Ludovic Orban a spus:

"Acest lucru îl vom face numai după consultarea amplă a mediului de afaceri și a angajaților a marilor confederații sindicale. De asemenea, unul dintre principiile de bază ale guvernării liberale va fi ampla consultare publică înainte de adoptarea oricărei modificări a oricărui act normativ. Nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat de la preluarea puterii de către PSD. S-a modificat Codul fiscal de peste 115 ori, fără niciun fel de avertisment anterior, fără niciun fel de studiu, analiză, prognoză, evoluție. Pur și simplu toate făcute pe picior, iar ideea noastră este să măsurăm de 7 ori și să să tăiem o data așa cum face proiectorul. Ca orice modificare pe care o facem să fie o modificare trainică care să fie rezultatul unei analize serioase și a unei consultări publice ample".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel