Ludovic Orban: PNL a inițiat dialogul pe tema Codului Fiscal, nu UNPR

Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban, a afirmat, marți, că liberalii sunt cei care au inițiat discuțiile pe marginea Codului fiscal, iar UNPR "s-a interferat" și a uitat cine a adresat de fapt invitația.

"Noi (liberalii — n.r.) am fost cei care am inițiat acest dialog. Sigur că s-a interferat și UNPR, care s-a făcut că a uitat invitația adresată de noi. Așteptăm și noi, lăsând la o parte discuțiile tehnice, discuțiile politice în care vrem să vedem foarte clar în ce măsură există o disponibilitate la dialog și mai ales la responsabilitate din partea PSD și a aliaților care sprijină Guvernul Ponta", a declarat Ludovic Orban, la o dezbatere organizată pe tema valorilor Dreptei, potrivit Agerpres.

Întrebat cu ce mandat de negociere se prezintă PNL la discuțiile de joi pe tema Codului fiscal, Orban a precizat că nu există așa ceva, dar se așteaptă ca reprezentantul PSD la discuții, respectiv ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, să prezinte "toate calculele care au stat la baza fundamentării Codului fiscal și mai puțin a proiectului de Cod fiscal. Ne interesează pe ce se bazează când face promisiuni de creștere a cheltuielilor publice pentru care nu există, după părerea noastră, niciun fel de acoperire, cum e legea salarizării în sectorul public și alte astfel de bazaconii care au fost lansate în mediul public prin vocea unor miniștri PSD", a adăugat Orban.

Consultări partide. Victor Ponta: E ca în Caragiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel