Ludovic Orban: Nu mi-aş dori să guvernez alături de Victor Ponta

Mihai Ciobanu / 23 oct 2019 / 13:05 Salveaza PDF Comentarii
Acord politic Sursa: Administratia prezidentiala
Acord politic Sursa: Administratia prezidentiala

Ludovic Orban a făcut o serie de declaraţii după ce Victor Ponta a anunţat că nu va susţine formula de guvern propusă de PNL.

"Dacă astăzi unul dintre partidele care au votat moţiunea de cenzură preferă să rămână alături de Viorica Dăncilă, este problema acelui partid, nu este problema noastră.

În ceea ce ne priveşte, vom purta negocieri cu toţi ceilalţi parteneri politici. Formula de guvern este una care a fost agreată şi acceptată prin intermediul unor înţelegeri politice negociate care vor fi supuse ratificării BPN al PNL şi al celorlalte formaţiuni politice cu care avem aceste înţelegeri. Sincer, nici nu mi-aş dori să guvernez alături de Victor Ponta", a declarat Ludovic Orban.

"E un om de stânga, el crede că trebuie să se poziţioneze astfel, că probabil i-ar dăuna dacă ar vota un guvern al PNL în perspectivă. Evident, a avut nişte argumente pe care, personal, pot să le înţeleg, dar nu pot să le accept, pentru că noi suntem aproape în stare de nevoie absolută de guvern, ori cred că diferenţierile de natură doctrinară sau de altă natură pălesc în faţa nevoii de a avea un guvern legitim care să rezolve gravele probleme cu care se confruntă România", a mai declarat Ludovic Orban.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26