Ludovic Orban: Nu cred că Rareș Bogdan ar fi putut să facă o astfel de afirmație

Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a susținut, la România TV, că informațiile potrivit cărora s-ar fi certat cu președintele Klaus Iohannis au fost lansate de oameni apropiați de președintele PNL, Ludovic Orban, oameni pe care-i va demasca în curând. Ludovic Orban a reacționat astăzi la afirmațiile europarlamentarului PNL. 

Întrebat despre cele spuse de Rareș Bogdan la România TV, Ludovic Orban a răspuns: ”N-am văzut nicăieri această afirmație și nu cred că Rareș Bogdan ar fi putut să facă o astfel de afirmație.”

În continuare, președintele PNL, la insistențele jurnaliștilor, a dat următorul răspuns: ”PNL este angajat total în susținerea președintelui Iohannis, în alegerile prezidențiale pentru obținerea unui al doilea mandat și toată echipa PNL e mobilizată pentru atingerea acestui obiectiv.”.

Ludovic Orban a trimis jurnaliștii la Rareș Bogdan, pe care să-l întrebe dacă a avut întâlniri cu Klaus Iohannis, deși a fost întrebat dacă știe că ar fi avut loc întâlniri între cei doi. 

”Relație foarte bună”

”De la câștigarea alegerilor europarlamentar, am văzut că apar foarte multe informații pe surse privitoare la relația mea cu Rareș Bogdan. E o relație foarte bună, normală, firească, am încredere în capacitatea lui de a conduce grupul nostru din PE și de a se implica în campania pentru alegerile prezidențiale” a mai afirmat Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel