Ludovic Orban, mesajul momentului după ce i s-a cerut DEMISIA. Semnal către PNL

foto captură video Facebook PNL
foto captură video Facebook PNL

Ludovic Orban a reacționat după ce i s-a cerut demisia de la vârful PNL. 

Ludovic Orban a vorbit despre demisia care i se cere de la conducerea PNL, după vaccinare. ”Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei în public. În calitate de președinte al PNL, obligația mea este să asigur coeziunea partidului, obligația mea este să particip la asigurarea unității și eficienței în coaliția de guvernare și cred că cetățenii români așteaptă de la noi soluții pentru rezolvarea problemelor, organizare eficientă în bătălia cu pandemia, de asemenea, așteaptă de la noi o reluare rapidă a creșterii economice, care să permită creșterea calității vieții și a standardului de viață pentru fiecare român. Orice am de discutat discut în interiorul PNL” a spus Ludovic Orban, după vaccinare anti-COVID.  

El a mai spus că ”președintele PNL este ales de Congres, PNL a avut un Congres în iunie 2017 și va avea un Congres în cursul acestui an. Până la acest Congres, eu sunt președinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunța public”. 

Reacția lui Ludovic Orban vine după ce Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, i-a cerut demisia de la conducerea partidului. El a fost urmat și de alți lideri de partid, în demersul său. Deși Ludovic Orban afirmă că orice are de discutat, discută în PNL, cei care-i cer demisia acuză și că nu au fost convocate ședințe unde să se discute problemele invocate cu politicienii din conducerea partidului. 

Vezi și: Liberalul de la Cluj, Alin Tișe, cu demisia pe masă. Atac direct la Rareș Bogdan: Ludovic Orban nu e destul! COMBINAGII

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel