Ludovic Orban, lăsat în ofsaid de Florin Cîțu în plină criză generată de noul coronavirus

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a spus că, în plină criză generată de COVID - 19, războaiele politice trebuie să înceteze. Premierul a subliniat că va colabora cu toate formațiunile politice (inclusiv PSD).

”Salut și apreciez decizia parlamentarilor din fiecare partid care au decis să învestească Guvernul. Este o decizie responsabilă, o decizie care arată că Parlamentul a înțeles momentul în care ne găsim și că a considerat prioritară învestirea Guvernului", a spus Ludovic Orban, într-o videoconferință de presă.


Premierul spune că războaiele politice trebuie să înceteze, în contextul crizei generate de coronavirus și că va colabora cu toate partidele politice pentru a limita efectele negative ale epidemiei.


”Din punctul meu de vedere, cred că războaiele politice, încercarea de a câștiga capital politic ieftin din exploatarea acestui subiect care este epidemia de coronavirus trebuie să înceteze. Cred că toate forțele politice trebuie să colaboreze pentru a găsi cele mai bune măsuri pentru a limita efectele răspândirii de coronavirus, pentru a apăra sănptatea cetățenilor români și pentru a reduce la maxim impactul economic negativ al acestei pandemii. Voi colabora cu toate formațiunile politice, voi colabora cu Parlamentul ca instituție și voi încerca să fiu la înălțimea încrederii care mi-a fost acordată", a adăugat Orban.

Florin Cîțu, alt discurs. Rămâne în logica electorală în ciuda crizei cu noul coronavirus 

Premierul desemnat care și-a depus joi mandatul, Florin Cîțu, a afirmat, vineri, că a recurs la acest gest pentru că a ”refuzat categoric compromisul de fi votat de PSD, ALDE și Pro România.

"Pentru că am văzut de ieri până azi foarte multe opinii ale politicienilor care mă judecă. Decizia mea de ieri a fost una de a refuza categoric orice compromis cu PSD, ALDE și Pro România. Când am văzut că Guvernul pe care l-am propus trece doar cu voturile PSD și ALDE am refuzat categoric acest compromis. Am multe compormisuri în politică, dar nu pot trece peste această linie. Gândul că m-ar fi votat Olguța Vasilescu, Ciolache, Iordache, Șerban Nicolae, Tăriceanu m-a făcut să iau această decizie. Eu mă lupt cu acești oameni de trei ani de zile. Când e vorba de PSD, ALDE, nu luăm prizonieri", a spus Florin Cîțu.

Cîțu nu se dezminte nici în pandemie, o dă tot în cheie politică, nefiind în stare să iasă din discursul electoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel