Ludovic Orban îşi va depune demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

Ludovic Orban: Sunt un om de onoare, un om care îşi respectă cuvântul
Ludovic Orban: Sunt un om de onoare, un om care îşi respectă cuvântul

Ludovic Orban a anunțat că îşi va depune miercuri, la ora 12:00, demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

”Sunt un om de onoare, un om care îşi respectă cuvântul. Îmi voi depune demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor mâine (miercuri - n.r.), la ora 12,00, şi voi face o declaraţie după ce îmi depun demisia', a spus Orban, marţi, la Palatul Parlamentului.

În urmă cu două săptămâni, după ce a pierdut alegerile pentru preşedinţia PNL, el anunţa că şi-a trimis la partid demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru a fi la dispoziţia noului lider al liberalilor, care să o depună în momentul în care consideră necesar. 'Nu mi-am depus demisia la Camera Deputaţilor, pentru că, dacă astăzi mi-aş fi depus demisia la Camera Deputaţilor, cel mai probabil preşedinte al Camerei Deputaţilor ar fi ajuns un pesedist şi nu vreau să fac un cadou PSD”, explica atunci Ludovic Orban.

El preciza că demisia lui va fi la dispoziţia preşedintelui PNL pentru 15 zile, iar, dacă acesta nu o va înainta în acest interval de timp, o va depune personal, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban: PNL, singurul partid prăbușit

Într-un briefing de presă de marți, Ludovic Orban  a declarat că: ”Singura formațiune politică care s-a prăbușit în sondaje este Partidul Național Liberal, partidul care l-a susținut pe Iohannis să ajungă președintele României. Eu nu înțeleg, de ce să se răzbune președintele Iohannis pe Partidul Național Liberal, care este partidul ce l-a sprijinit. 

Dacă ne uităm în istorie, putem constata că Emil Constantinescu a avut o contribuție decisivă la, practic, ieșirea din viața publică a PNȚCD, deci practic și-a distrus partidul care l-a susținut. Traian Băsescu și-a distrus partidul sprijinit, la perdeluță, adio PDL. Mi se pare drept ca și al treilea președinte să meargă pe aceeași linie, să își distrugă partidul care l-a sprijinit. 

Nu pot să găsesc nicio explicație rațională, iar atitudinea președintelui față de partid are o importanță foarte mare, problema este că distrugerea PNL duce la lipsa oricărei perspective de guvernare responsabilă și onorabilă a României”, a declarat Ludovic Orban. 

Vezi și: Câciu, semnal de alarmă privind banii românilor: E dezastru! Acum se vede ticăloșia Guvernului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel