Ludovic Orban denunță un joc murdar. Anexa secretă a pactului de coabitare

Ludovic Orban, Victor Ponta
Ludovic Orban, Victor Ponta

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat, joi, un joc murdar al premierul Victor Ponta.  

În cadrul unei conferințe de presă, Ludovic Orban a opinat că "anexa secretă" a acestui pact de coabitare "este aceea prin care Băsescu se angajează să-l sprijine pe Victor Ponta să ajungă preşedintele României, iar probabil Victor Ponta se angajează să-i asigure imunitate deplină lui Traian Băsescu".

"Niciunul dintre cei peste şapte milioane de români care au votat cu Traian Băsescu nu trebuie să-l voteze pe Victor Ponta, pentru că Victor Ponta i-a trădat încă din prima zi după ce USL a câştigat alegerile parlamentare semnând pe furiş un pact de coabitare cu Traian Băsescu, care, după opinia mea, este cu totul şi cu totul diferit faţă de ce a apărut în opinia publică. Cred că singurul rol al acestui pact de coabitare sau să-i spunem singura anexă secretă a acestui pact de coabitare este aceea din care Băsescu se angajează să-l sprijine pe Victor Ponta să ajungă preşedintele României, iar probabil Victor Ponta se angajează să-i asigure imunitate deplină lui Traian Băsescu, aşa cum de fapt Victor Ponta asigură atât cât poate imunitate pentru toţi baronii cercetaţi de corupţie din PSD", a susţinut Ludovic Orban, într-o conferință de presă, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban crede că decizia lui Victor Ponta a fost inspirată de "zgomotele valurilor mării", unde acesta se afla. "Se ştie foarte bine că e vecin în vacanţă cu Traian Băsescu, nu este altceva decât un joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al ţării, este o păcăleală dată populaţiei cu unicul scop de a se legitima în mod fals ca adversar al lui Traian Băsescu. (...) Victor Ponta nu este altceva decât o clonă a lui Traian Băsescu, decât o clonă care vrea să-l înlocuiască pe Traian Băsescu şi nu doreşte să lupte împotriva mizeriei aduse în viaţa publică de Traian Băsescu. Victor Ponta s-a constituit ca un lider politic exact ca şi Traian Băsescu bazându-se pe minciună, pe trădare, pe impostură", a mai susţinut Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel