Ludovic Orban-Dan Adamescu. Scenariu sumbru al deputatul PNL

O moarte suspectă a fost aruncată în tăcere. A murit la metrou, un loc pe care nu-l frecventa, cunoscând detalii importante dintr-un dosar bombă, al lui Dan Adamescu. 

"Cel mai straniu lucru care mi s-a părut a fost episodul în care ASF-ul condus de Dan Radu Rușanu prin care-i ia mangementul companiei lui Dan Adamescu și pune managementul unei alte companii, selectate de conducerea ASF. În mod normal, o astfel de decizie este luată ca urmare a multor sesizări făcute de asigurați. La nici două zile, Dan Radu Rușanu este reținut pe un dosar cu privire la o plângere formulată de un fost vicepreședinte al ASF, o plângere mai veche. Dan Radu Rușanu, din arest preventiv, își și dă demisia. Acest șir de evenimente m-au făcut să privesc cu multă atenție. Dan Adamescu a beneficiat din plin de ajutorul unor oameni de la vârful puterii, probabil că a avut și o relație cu Traian Băsescu, pe care pot să vă spun cu siguranță că n-a avut-o când era primar general (n.r. scandalul cu privire la parcarea magazinului Unirea). Ulterior, probabil, o fi beneficiat de grațiile lui Traian Băsescu. Dan Adamescu a fost unul dintre finanțatorii importanți ai campaniei lui Traian Băsescu în 2009", a spus Ludovic Orban, la Antena 3. 

Geoană vrea șefia PSD. Dragnea, întrebare-cheie

În legătură cu moartea avocatului lui Dan Adamescu, care a murit la metrou, liderul deputaților PNL a spus că "Trebuie făcută o cercetare pentru că datele personajului indică o probabilitate foarte mică de sinucidere. o astfel de situație trebuia cercetată. Moartea înregistrându-se la metrou, erau martori". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel