Ludovic Orban compară cravata cu masca

Ludovic Orban compară cravata cu masca / Foto Pexels
Ludovic Orban compară cravata cu masca / Foto Pexels

Președintele PNL spune despre persoanele publice care îndeamnă oamenii să nu respecte măsurile anti-COVID-19 că se descalifică. Despre purtarea măștii, Orban crede că e chestiune de obișnuință.

Ludovic Orban a spus, marți, într-o declarație de presă, în Parlament, că nu va exprima deocamdată un punct de vedere cu privire la momentul în care se va putea renunța la mască.

„Ne-am obișnuit cu cravata, nu ne-am născut cu cravata la gât, nu ne-am născut cu sacou, nu ne-am născut cu pantofi. Ne-am obișnuit cu mască și masca este, într-adevăr, un mijloc de protecție foarte eficient, poate printre cele mai eficiente mijloace de protecție și, atâta timp cât nu există o imunizare de grup clară și încă există riscul răspândirii, este bine să se poarte această mască”, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL crede că persoanele publice care îi îndeamnă pe oameni să nu poarte mască se descalifică.

„După părerea mea, orice om din viața publică care face îndemnuri publice de a nu se purta mască se descalifică, face un lucru extrem de rău oamenilor în general pentru că sunt foarte mulți oameni care poate se iau după lideri, după personalități și mulți au ajuns să se îmbolnăvească din cauza faptului că au ascultat de astfel de îndemnuri, să nu se poarte mască, să nu respecte regulile de protecție sanitară”, a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel