Ludovic Orban - Codrin Ștefănescu, despre Victor Ponta. "Se întoarce, a fost operație la genunchi, nu la cap"

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, au vorbit despre atacurile de pe scena politică și despre starea de sănătate a premierului Victor Ponta, în emisiunea "Dincolo de știri" cu Cristina Țopescu de la Antena 3.

"La noi poate să fie omul pe patul de moarte, că am văzut cazuri în care îl înjurau și pe patul de moarte. Nu mă refer doar la Adrian Năstase, mă refer și la Radu Vasile, de exemplu, pe care l-au înjurat până-n ziua în care a murit. Așa e la noi clasa politică. A devenit extrem de toxică și fără scrupule, iar în ultimii zece ani de Băsescu, s-a ales praful de absolut tot. Țin minte ce a pățit și Adrian Năstase, care a fost azvârlit în pușcărie la comandă politică. Au fost niște lucruri oribile în perioada Băsescu. Am crezut că după ce vine dl Iohannis, sau Ponta, oricine ar veni în locul lui Băsescu va calma puțin spiritele în țara asta. Aiurea. Nu s-a calmat nimic", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3. Despre starea de sănătate a premierului, secretarul general adjunct al PSD a precizat: "Să știți că nu se aștepta, se aștepta să stea o zi-maximum două. Când l-au deschis, au văzut că lucrurile sunt mai grave. Se întoarce, a fost operație la genunchi, nu la cap".

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că "nu poți să zici că n-ai Guvern, ai Guvern. Colaborarea instituțională a existat și există și am convingerea că președintele Klaus Iohannis se va comporta ca și până acum. Klaus Iohannis era ușor iritat pentru că informația pe care a transmis-o a fost că premierul a luat decizii și nu i le-a adus la cunoștință. În mod normal, trebuia informat. Internarea lui Victor Ponta nu a fost comunicată oficial, s-a aflat că Victor Ponta s-a dus să se opereze în Turcia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel