Ludovic Orban: Cioloş are datorii faţă de PNL

Ludovic Orban - (c) DC News
Ludovic Orban - (c) DC News

Ludovic Orban a afirmat, joi că, în opinia sa, Partidul Naţional Liberal nu are 'nicio datorie' faţă de Dacian Cioloş, dimpotrivă acesta ar fi dator partidului, care l-a sprijinit de-a lungul timpului, şi, ca atare, ar trebui 'să mai întoarcă câte ceva' formaţiunii politice.

El a subliniat că Cioloş trebuie să spună ce vrea să facă.

'Dacă vrea să se înscrie în PNL, din punctul meu de vedere este binevenit, dacă vrea să candideze la orice funcţie este binevenit să candideze la orice funcţie, inclusiv funcţia de preşedinte. Eu nu m-aş simţi în niciun fel deranjat dacă domnul Cioloş ar veni şi ar vrea să candideze la funcţia de preşedinte al PNL dacă îi dă voie statutul şi partidul să candideze', a spus Ludovic Orban.

[citeste si]

Acesta a adăugat că, pe de altă parte, nimeni nu poate să-i garanteze lui Cioloş că va ocupa o anumită poziţie. 'Suverani în momentul de faţă, conform normelor democratice care stau la baza activităţii, sunt membrii PNL, organismele statutare, congresul, cei 5.000 de delegaţi care vor participa la congres şi care fiecare va vota în funcţie de propria percepţie a binelui PNL. În rest, se vorbeşte foarte mult despre Dacian Cioloş în legătură cu Partidul Naţional Liberal fără ca Dacian Cioloş să spună ceva legat de acest subiect. Întrebaţi-l pe el ce vrea să facă', a conchis Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel