Ludovic Orban, către primari: Uitaţi de Fondul de Dezvoltare şi Investiţii!

 Ludovic Orban a declarat că primarii trebuie să uite de existenţa Fondului de Dezvoltare şi Investiţii (FDI).

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că primarii trebuie să uite de existenţa Fondului de Dezvoltare şi Investiţii (FDI), pentru că nu există resurse financiare pentru a dezvolta un alt program de finanţare pentru care nu există bani.

"Le spun foarte clar primarilor: uitaţi de Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru că nu există resurse financiare şi nu există nicio raţiune pentru a dezvolta un alt program de finanţare pentru care nu există bani", a afirmat Orban după întrevederile cu reprezentanţii partidelor din Opoziţie, potrivit Agerpres.

"Guvernul va onora toate obligaţiile legale"

Cât priveşte Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), Orban a spus că guvernul său va onora toate obligaţiile legale în cadrul programelor de investiţii finanţate de executiv către autorităţile locale, precum şi programele din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii.

"În privinţa PNDL, Guvernul va onora toate obligaţiile legale în cadrul programelor de investiţii finanţate de Guvern către autorităţile locale. Valabil şi pentru toate programele din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii", a susţinut premierul desemnat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel