Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, dacă va fi achitat

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban intenţionează să candideze pentru preşedinţia PNL dacă va fi achitat în dosarul în care este judecat pentru acuzaţii de corupţie. Fostul prim-vicepreşedinte PNL consideră că partidul are nevoie de "revenirea la democraţie" şi să nu mai fie "tot felul de oameni care vin şi aduc lumina dintr-o parte sau din cealaltă".

"Este o decizie pe care o voi anunţa la timpul potrivit în funcţie de anumite elemente care nu sunt în momentul de faţă în puterea mea", a spus Orban, întrebat dacă va candida la preşedinţia PNL la Convenţia Naţională.

Fostul prim-vicepreşedinte liberal a arătat și care sunt, în opinia sa, motivele pentru care PNL a obţinut rezultate atât de slabe la alegerile parlamentare.

Citește și: Ludovic Orban, apel dur: Este timpul ca în PNL să tacă șefii și țuțerii

"PNL are nevoie de revenirea la democraţie, PNL nu înseamnă un grup de oameni aflat vremelnic la conducerea partidului. Înseamnă fiecare membru al PNL care şi-a dat sufletul pentru a scoate un rezultat cât mai bun în această campanie şi care, din cauza lipsei de strategie, a lipsei de mesaj şi a lipsei de lider nu au reuşit să obţină scorul pe care-l meritau după munca şi după efortul pe care l-au depus în campanie. Dacă cineva îşi imaginează că va mai merge cu cârdăşii, cooperative, cu mistificări de baze de date şi cu alte şmecherii prin care să încerce să impună o voinţă care este contrară voinţei bazei PNL, după părerea mea se înşală", a declarat Ludovic Orban, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel