Ludovic Orban, avertisment către liberali: Unde nu-i cap, vai de picioare

Ludovic Orban le-a cerut colegilor din Olt, unde a participat la şedinţa de alegere a noii conduceri a PNL, să cântărească cu atenţie pentru cine vor vota atunci când vor fi alegeri pentru şefia partidului la nivel naţional. 

„Partidul Naţional Liberal este astăzi în mâna proprietarilor de drept ai săi, membrii de partid. Aveţi destinul partidului în mâna voastră. Puterea vă aparţine. Voi hotărâţi. (...) Nu uitaţi că pe 17 iunie trebuie să decideţi cine conduce partidul la nivel naţional. Din păcate, din experienţa ultimilor doi ani, aproape în fiecare zi mi-a răsunat în minte vorba aceea că unde nu-i cap, vai de picioare", a afirmat Orban, potrivit Mediafax.

Cristian Buşoi a criticat, la ândul său,  modul în care a fost condus partidul în ultima perioadă.

[citeste si]

„Până acum, dezbaterile interne care au avut loc nu au arătat nicio soluţie pentru viitor. Adeseori, se vorbeşte mult şi se spune puţin. Impresia pe care o lăsăm publicului este că PNL încă nu şi-a găsit o direcţie şi încă pluteşte în derivă. Nu e un reproş pe care îl fac neapărat colegilor mei. Sigur că am şi eu partea mea de responsabilitate", a declarat Cristian Buşoi.

Buşoi a precitat că liberalii trebuie să devină „pragmatici" şi să muncească pentru a recupera electoratul pierdut „care l-a votat pe Klaus Iohannis, în turul întâi, care au votat chiar şi la locale şi care ne-a părăsit la alegerile parlamentare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel