Ludovic Orban, atac la Tudorel Toader: "De la început a jucat rolul de nebun"

Ludovic Orban a comentat marți seara subiectul zilei în România, confruntarea dintre Tudorel Toader și Laura Codruța Kovesi, cu aviz negativ din partea CSM pentru revocarea șefei DNA.

Ludovic Orban l-a numit „marionetă" pe ministrul Justiției, marți seara, în direct la Digi 24. De asemenea, liderul PNL l-a acuzat pe Tudorel Toader că este „nebunul" sau „pionul" de pe tabla de șah a lui Dragnea și Tăriceanu, ce au drept scop „scăparea propriei piei", nicidecum „căutarea dreptății".

„A ajuns în penibila situație de marionetă a liderilor coaliției de guvernare, marioneta lui Dragnea, Tăriceanu și a tuturor celor care duc un război care nu are drept scop căutarea dreptății, ci scăparea propriei piei. Este vorba despre niște oameni care au niște probleme în justiție și care consideră că războiul cu DNA și Laura Codruța Kovesi este cel care ar putea să le rezolve aceste probleme. Asta a ajuns Tudorel Toader, parcă degeaba a fost judecător al Curții Constituționale", a declarat Orban.

Orban: „Nu cred că studenții o să-i mai frecventeze cursurile"

„Nu cred că studenții de la universitate o să-i mai frecventeze cursurile după prestația sa lamentabilă avută încă de prin august. Dacă țineți minte, în august, domnul Tudorel Toader a lansat propunerile de modificare a legilor justiției, ceea ce-mi arată mie că a existat un scenariu în care Tudorel Toader, de la început a jucat rolul de nebun să spun, sau de pion, cum se simte mai bine domnul ministru...", a declarat Orban. 

Orban a subliniat faptul că planul de suspendare a șefei DNA are deja un istoric de un an și jumătate.

„Ei au premeditat acest atac împotriva procurorului șef DNA și de fapt, acesta este obiectivul pe care îl urmăresc de un an, un an jumătate, acela de a scăpa de procurorul șef și de a transforma DNA-ul într-o instituție care să nu mai deranjeze `mărinimiile zilei` (...)", a declarat președintele PNL, la Digi 24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel