Ludovic Orban, atac la Traian Băsescu în lupta pentru Primăria Capitalei

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, este convins că fostul președinte Traian Băsescu nu ar avea nicio şansă să câştige Primăria Generală, dacă ar decide să intre în bătălia electorală din iunie.

Afirmația a fost făcută de deputatul Ludovic Orban marți seară, la Realitatea TV, apreciind, totodată, că o candidatură a lui Traian Băsescu ar fi 'complet sub demnitatea poziţiei' de şef al statului, pe care acesta a ocupat-o. 

'Nu ar arăta decât că, în spatele unei astfel de candidaturi disperate, există un calcul care nu face bine decât PSD', a spus liberalul, citat de Agerpres.

Însă, Ludovic Orban a fost de părere că cel mai bun primar al Capitalei a fost Traian Băsescu. 

Ce a făcut Orban după ce a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Generală

În cadrul aceleiași emisiuni, Orban a declarat că, după ce a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Capitalei, l-a sunat pe președintele Klaus Iohannis.

'L-am sunat eu, după decizia de desemnare a candidaturii mele. Simt nevoia să port o discuţie cu preşedintele şi voi purta această discuţie. (...) Nu mă duc la Klaus Iohannis să-i cer sprijinul, este preşedintele României, este implicat într-un proiect extrem de important pentru România, cred că bucureştenii trebuie să decidă ei cine va fi primarul Capitalei', a mai spus Ludovic Orban, precizând și că și-a propus să câştige Primăria Capitalei "cu un scor de peste 40%".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel