Ludovic Orban, atac la Călin Popescu Tăriceanu. Șoferul lui Ponta

Ludovic Orban
Ludovic Orban

"PNL a murit". O afirmație prin care Călin Popescu Tăriceanu a răsucit cuțitul în rana PNL, din care a rupt o parte. Contraatacul vine din parte unei lider liberal cu replici puternice: Ludovic Orban. 

"PNL nu numai că nu a murit, dar a devenit mai puternic şi a reuşit să înglobeze alte două formaţiuni politice de centru-dreapta, practic asigurând unificarea forţelor politice de dreapta din România aproape în integralitate", a spus Ludovic Orban, pentru ziare.com

"Domnul Tăriceanu s-a îndrăgostit de domnul Ponta, care probabil că l-a angajat pe post de şofer, pentru că numai locul ăsta era liber şi, oricum, domnul Ponta fiind copilot avea nevoie de un şofer", a completat Ludovic Orban, care a mai apreciat că Tariceanu "pentru liberalism nu mai există din momentul în care a ajuns în postura de angajat al PSD.

Întrebat ce îi caracterizează pe foştii săi colegi liberali care l-au urmat pe Tariceanu în Partidul Liberal Reformator (PLR), Ludovic Orban a răspuns: "Relaţii de afaceri cu statul, dosare penale sau promisiuni de funcţii guvernamentale". El s-a arătat convins că PLR "nu va ajunge nicăieri, va rămâne la stadiul la care este, de vasal al PSD; sunt mercenari ai PSD şi nimic altceva".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel