Ludovic Orban, apel către deputați în cazul Victor Ponta

Ludovic Orban a făcut câteva declarații despre cazul lui Victor Ponta.

Camera Deputaților trebuie să se pronunțe prin vot, în următoarele trei săptămâni, cu privire la solicitarea DNA primită astăzi în cazul premierului. Astfel, deputații vor fi cei care vor decide dacă aprobă sau nu cererea de începere a urmăriii penale în cazul lui Victor Ponta.

"S-a hotărât ca până la ședința Biroului Permanent de luni, Comisia Juridică să se întâlnească și să prezinte calendarul desfășurării până la votul final în plen. Grupul parlamentar PNL va vota în favoarea cererii formulate. Deputații PNL vor vota la vedere", a zis Ludovic Orban.

"Facem apel la toți deputații să susțină această solicitare. Nu este vorba de un vot în cazul unui deputat oarecare, este vorba despre un deputat care deține funcția de premier. Obstrucțioanrea justiției de către majoritatea parlamentară care sprijină actualul Guvern ar risca să prăbușească imaginea României într-un mod grav. Vă garantez că habar nu am avut că poate să înceapă o anchetă penală în cazul lui Victor Ponta. Nu am sperat niciodată. Dacă se desfășoară această anchetă, este o anchetă care după părerea mea avea temei. Demersul nostru politic privind moțiunea de cenzură nu are niciun fel de legătură cu ancheta care se desfășoară la DNA", a mai zis Ludovic Orban.

VEZI ȘI: Miting în Piața Victoriei împotriva lui Victor Ponta, vineri, de la orele 18,00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel