Ludovic Orban, anunț important privind candidatura sa la Primăria Capitalei

orban3
orban3

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat că nu este implicat în nicio negociere politică privitoare la susţinerea candidaturii sale şi de către alte formaţiuni politice.

'Eu sunt candidatul PNL şi voi câştiga primăria în calitate de candidat al PNL. (...) Nu sunt implicat în nicio negociere politică. Sigur că mi-aş dori ca orice locuitor al Bucureştiului care s-a săturat de administraţia PSD, care nu-şi doreşte ca Bucureştiul să fie în continuare blocat şi devalizat prin acte de corupţie de reprezentanţi ai PSD să-mi susţină candidatura, dar în ce mă priveşte pe mine nu sunt implicat în nicio negociere politică. Singurul meu obiectiv e de a intra în contact cu cât mai mulţi locuitori ai Bucureştiului, pentru a-i convinge că eu sunt soluţia corectă pentru Primăria Capitalei', a răspuns Orban, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă are nevoie de sprijinul partidului lui Traian Băsescu sau al Monicăi Macovei în această cursă electorală.

Tema în legătură cu care Ludovic Orban a fost abordat de jurnalişti este legată de apelul lansat duminică, în nume personal, de preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, către toate forţele de centru-dreapta să îşi unească forţele 'pentru a scăpa de blestemul unei administraţii PSD corupte în Bucureşti'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel