LUDOVIC ORBAN, achitat. Prima reacție a liderului PNL

Liderul liberal Ludovic Orban a fost achitat. Luni seară, a oferit și primele declarații.

Preşedintele PNL a spus că, "încă din prima clipă în care a început ancheta penală în cazul meu, am susţinut cu tărie că sunt un om cinstit, că sunt un om corect, care respectă legea şi instituţiile fundamentale ale statului român, încă din primul moment am anunţat că sunt nevinovat şi mi-am susţinut acest punct de vedere. Iată că astăzi ÎCCJ, prin completul de apel format din cinci judecători, a hotărât că ceea ce am susţinut din prima clipă este adevărat". "Exact aşa cum mie mi s-a făcut dreptate, oricărui cetăţean român i se poate face dreptate", a spus Orban, la Parlament.

"Nu am atacat DNA, sistemul de justiție, nu am făcut niciun miting în fața DNA-ului. (...) Dimpotrivă, am făcut tot ceea ce trebuie să facă un om normal", a declarat Ludovic Orban, luni, 5 martie, adăugând că i s-a făcut dreptate.

Sunt și mai determinat

De asemenea, liderul PNL a spus că, după această încercare, este și mai determinat. "După acești doi ani de încercare grea, am ieșit întărit. Sunt și mai determinat, și mai motivat să construiesc PNL, alături de colegii mei. Orice om cinstit din țara aceasta poate să facă o diferență între PNL și celelalte formațiuni politice", a mai spus Orban în fața jurnaliștilor.

[citeste si]

Decizie definitivă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost achitat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în dosarul în care a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite. Decizia este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel