Lucrări pasaj Piața Sudului. Gabriela Firea, somație publică

 Primarul general, Gabriela Firea, somează din nou constructorul de la şantierul Piaţa Sudului să accelereze ritmul lucrărilor şi să respecte prevederile contractului cu Municipalitatea, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB). 

În scrisoarea semnată de edilul şef se arată că deşi a solicitat mobilizarea constructorului şi reanalizarea graficului de execuţie al lucrărilor în sensul finalizării cât mai urgente a acestora, nu a constatat niciun progres semnificativ, ceea ce nemulţumeşte cetăţenii, cărora le este grav afectată în continuare viaţa economică şi socială. 

"Revenim astfel la solicitarea fermă făcută anterior şi vă reamintim că există pârghii contractuale prin care să denunţăm unilateral contractul din culpa exclusivă a Executantului. Având în vedere că ne aflăm în situaţia prevăzută în contract, potrivit căreia aţi neglijat în mod flagrant şi repetat să vă îndepliniţi obligaţiile contractuale, deşi aţi fost notificaţi în repetate rânduri, vă punem în vedere ca de urgenţă să procedaţi la executarea obligaţiilor. În caz contrar vom parcurge procedura privind rezilierea contractului conform prevederilor contractuale", se arată în scrisoarea semnată de edil. 

În contractul de lucrări din 8 mai 2014 încheiat între Municipiul Bucureşti şi Asocierea Astaldi Spa - Euroconstruct Trading 98 SRL - RCV Global Group SRL sunt prevăzute sancţiuni pentru neîndeplinirea culpabilă a obligaţiilor, achizitorul putând solicita rezilierea contractului, mai arată PMB, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel