EXCLUSIV  Lucian Șova, autostrada A3, Ploiești-București. "Nu vor fi în stare”

Lucian Șova
Lucian Șova

Invitat la Interviurile DCNews, Lucian Șova, ministrul Transporturilor, a făcut o scurtă analiză a situației autostrăzilor din România și a vorbit despre deschiderea segmentului de pe A3.

"Am făcut eforturi importante în sensul de a dinamiza activitatea pe şantiere. Nu este un titlu de glorie, dar s-au mai dechis 29 de kilometri. Până la sfârşitul anului, sper să depăşesc obiectivul de 60 de kilometri de autostradă. Nu pot să nu spun că degeaba manifest eu atenţie asupra segmentului de autostrada de la A3, care leagă autostrada de la Ploieşti la Bucureşti.

La sfârşitul lui august, acest segment ar trebui deschis. Nu cred că se va întâmpla (...) Din ianuarie până acum, am eliminat toate barierele administrative din calea şantierelor existente. 

S-au făcut expropieri şi pentru cei doi vestiţi stâlpi de tensiunea. Enel i-a mai ţinut pe loc din cauza unor rațiuni tehnice, dar au depăşit şi această problemă (...) Nu au mobilizare corespunzătoare, nu vor fi în stare să termine la sfârşitul lui august (...) Nu voi mai lăsa la latitudinea managementului intern monitorizarea acestei situaţii", a spus Lucian Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel