Lucian Heiuș, depistat cu COVID-19: Am primit doar o pastilă, nu știu ce conține

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Deputatul PNL Lucian Heiuș a primit, sâmbătă, confirmarea medicilor că este infectat cu coronavirus. Deputatul a declarat că se simte bine, deocamdată nu prezintă niciun simptom și a primit doar o pastilă de la doctori. 

"Sunt în drum spre Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, deocamdată niciunul dintre noi nu are niciun fel de simptom. Până vineri dimineața, când domnul Chițac a fost confirmat pozitiv, am participat la ședința de comisie, bineînțeles că am intrat în contact cu lume multă. Medicii au fost profesioniști, și-au făcut repede treaba.

Eu am ajuns acasă, în Orăștie, joi seara, pe la zece jumate, dimineața am văzut că domnul senator a fost testat pozitiv, am intrat în izolare, am anunțat DSP Hunedoara, undeva în jurul dupa-amiezii spre seară, au ajuns la mine și au luat probe. A doua zi, respectiv astăzi, în jurul prânzului, am fost anunțat că testul a fost pozitiv și într-o oră și un pic am fost transportat la spitalul din Timișoara.

Ne simțim foarte bine, stăm doar în carantină, am primit doar o pastilă, nu știm ce conține", a declarat Lucian Heiuș la Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel