Lucian Duţă, mesaj pentru Victor Ponta: Îmi pare rău că nu ascultă mai mult de mama sa

Premierul Victor Ponta este dojenit de către fostul preşedinte al CNAS, Lucian Duţă, că nu ascultă mai mult de ce îi spune mama sa, Cornelia Naum, căreia îi transmite mulțumiri pentru că l-a convins pe fiul său să finalizeze cardul de sănătate.

"În primul rând vreau să mulţumesc, în numele pacienţilor români, mamei domnului, Victor Ponta, pentru că l-a convins pe fiul dânsei să finalizeze cardul naţional de sănătate, act care a fost iniţiat şi finalizat de mine în proproţie de 90 la sută. Faptul că Ponta nu a finalizat timp de doi ani şi jumătate acest document este dovada apetitului domnului premier pentru menţinerea corupţiei din sistem prin intermediul căreia şi-a putut aduna bani pentru partidul său, pentru campania electorală", precizează, într-un comunicat de presă transmis HotNews, Lucian Duță. 

Totodată, fostul șef al CNAS consideră că premierul Ponta ar trebuie să aplice învățămintele primite de la mama sa. 

"Îmi pare rău că premierul Ponta nu o ascultă mai mult pe mama dumnealui, care sigur l-a învățat să nu mintă și să nu fure. Proiectul cardului național de sănătate nu are nicio legătură cu acțiunea domnului Ponta. Îl rog să nu mai facă presiuni asupra justiției, pentru că, într-un stat de drept, justiția trebuie să fie independentă", mai spune Duță în documentul citat.

Lucia Duță a oferit astfel o replică afirmaţia de vineri a premierul Victor Ponta prin care şi-a exprimat nemulţumirea, faţă de activitatea justiţiei care nu a finalizat cazul " fostului preşedinte al CNAS Lucian Duţă, acuzat de corupţie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel