Lucian Bute. Veste excepțională, anunțată de preşedintele Interbox, Jean Bedard

Vestea excepțională despre Lucian Bute, anunțată de către președintele Interbox, Jean Bedard.

Pugilistul Lucian Bute se va reface în scurt timp în urma problemei medicale pe care a suferit-o în Filipine, a declarat, joi, Jean Bedard, preşedintele Interbox.

Potrivit rds.ca, meciul pe care pugilistul român ar fi trebuit să-l susțină sâmbătă împotriva lui Roberto Bolonti a fost anulat, Lucian Bute suferind o accidentare în timp ce se pregătea în Filipine.

"Acolo umiditatea era foarte mare şi Lucian era deshidratat tot timpul. Astfel, Lucian bea tot timpul şi rinichii săi au fost mai solicitaţi decât de obicei. Muşchiul din zona rinichilor s-a inflamat şi durerea era pur şi simplu insuportabilă. Era imposibil pentru Lucian să alerge şi să se antreneze. Vestea bună este că nu va dura mult până când se va vindeca", a precizat Bedard.

Rds.ca notează că ideal ar fi ca Lucian Bute să boxeze în gala în care Jean Pascal îl va înfrunta pe Serghei Kovalev, la 14 martie, însă nu se știe, deocamdată, dacă antrenorul său, Freddie Roach, va fi liber.

Bute s-a pregătit în Filipine sub comanda celebrului antrenor american Freddie Roach, alături de multiplul campion filipinez Manny Pacquiao. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel