Lucian Bute începe 2013 cu un meci infernal. Are vreo șansă?

Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute va susține un meci în luna martie a anului viitor. După ce revanșa cu Carl Froch i-a fost refuzată, pentru moment, pugilistul român s-a reorientat pentru primul meci din 2013. Bute are şanse mari să boxeze cu americanul Kelly Pavlik, dar are şi o variantă de rezervă, dominicanul Edwin Rodriguez.

Lucian Bute va boxa în luna martie a anului viitor, în Canada, la Bell Centre din Montreal, informează realitatea.net. Dintre cei doi, favorit să se lupte cu Bute este Pavlik, pugilist care a refuzat, în urmă cu un an, să intre în ring cu românul, pe motiv că i s-ar fi oferit prea puţin bani.

Carl Froch, cel care l-a deposedat pe Bute de titlul de campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, a anunţat că primul meci din 2013 va fi împotriva danezului Mikkel Kessler, deţinătorul centurii WBA. Froch a spus despre revanşa cu Lucian Bute că „ar putea avea loc, dar nu prea curând”.

„Promoterul meu, Eddie Hearn, munceşte din greu, vorbeşte cu promoterii lui Kessler şi sună  promiţător. Sunt foarte aproape de o înţelegere. Se pare că lupta va avea loc în primăvara anului viitor. E o luptă mare, aşteptată de multă lume”, a declarat Carl Froch pentru Sky Sports.

Despre meciul revanşă cu Lucian Bute, Carl Froch a declarat: „Este o luptă care ar putea avea loc, dar nu prea  curând. Următoarea luptă va fi cu Mikkel Kessler, asta-i sigur!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel