Lucian Bute-Badou Jack, meci pentru titlul mondial WBC. Promisiunea lui Bute

Pugilistul român Lucian Bute și suedezul Badou Jack vor lupta pentru titlul mondial WBC sâmbătă seara, la Washington (duminică dimineața, 06,00, ora României).

Pugilistul român, în vârstă de 36 de ani, a declarat într-o conferință de presă, la Washington, că presiunea va fi mult mai mare pe adversarul său, cu patru ani mai tânăr, deoarece el este campionul.

Lucian Bute a mai cucerit centura la categoria supermijlocie în trecut. De partea cealaltă, Badou Jack își apără pentru a doua oară cea mai prestigioasă centură din box.

În timp ce Badou Jack are 20 de victorii la profesioniști, dintre care 12 obținute înainte de gongul final, și o singură înfrângere, Lucian Bute a reușit să strângă până acum 32 de victorii, dintre care 25 prin KO și 3 înfrângeri.

Câștigătorul din acest meci va întâlni învingătorul celuilalt duel al galei care va avea loc la arena DC Armory din Washington, cel dintre britanicul James DeGale, actualul campion mondial IBF la supermijlocie, și mexicanul Rogelio Medina. Învingătorii celor două lupte urmează să se înfrunte într-un meci pentru unificarea titlului mondial la această categorie, în cursul acestui an.

Gala va debuta la ora 05:00 (ora României), însă partida românului e programată să înceapă după ora 06:00 și va fi în direct pe Digisport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel