Lucian Bute are ambiții uriașe! Adversar surpriză pentru următorul meci

Lucian Bute și-a recăpătat încrederea în propriile forțe și simte că poate să redevină campion mondial, după victoria cu Andrea Di Luisa. Pugilistul român a transmis că vrea să pună mâna pe una dintre centurile categoriei supermijlocii.

"Am fost altul în ring și s-a văzut rezultatul. Aveam nevoie de această victorie. Cred că lucrurile au reintrat în normal și aștept meciurile mari. Cred că m-a ajutat foarte mult la nivel psihologic că am o echipă nouă. Am încredere în mine și sper ca în viitorul apropiat să devin pentru a doua oară campion mondial.

E normal ca lumea să își piardă încrederea în mine după ultimele meciuri și lunga absență, însă sper că i-am convins că pot ajunge din nou campion. Această victorie mi-a deschis ușile către SUA și cred că următorul meci, în toamnă, poate fi unul eliminatoriu sau pentru titlul mondial. Eu mi-aș dori să boxez cu învingătorul dintre Jack Badou și George Groves", a spus Lucian Bute, conform gsp.ro.

Jack Badou este campionul mondial WBC la categoria supermijlocie și își pune centura la bătaie pe 12 septembrie, în gala ultimului meci din cariera lui Floyd Mayweather, urmând să-l înfrunte pe George Groves.

Vezi și: Lucian Bute l-a învins pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel