EXCLUSIV  Lucian Bolcaș, întrebare-cheie pentru susținătorii lui Klaus Iohannis

Avocatul Lucian Bolcaș interpretează contestația lui Klaus Iohannnis la Curtea Constituțională cu privire la desecretizarea protocoalelor secrete ca fiind o acțiune împotriva României și poporului român. 

Lucian Bolcaș consideră că președintele Klaus Iohannis încearcă să creeze un haos instituțional. "Pentru mine lucrurile sunt foarte simple. Iohannis face tot ce este posibil împotriva României și a poporului român. În primul rând, a încurajat acele manifestații de stradă care erau menite să provoace haosul. A încurajat atacul împotriva unui organism de stat care trebuie să mențină ordinea, adică împotriva jandarmeriei. În această perioadă încearcă să implementeze un haos instituțional. România a mai trecut prin aceste situații în istoria sa și nu s-au rezolvat mereu favorabil pentru cei care le-au provocat", a declarat avocatul Bolcaș pentru DCNews.

De fapt nu are sprijin în UE

Avocatul susține că Iohannis face anumite acțiuni din răutate și invidie. "La ora actuală, în raport de prezența noastră în Uniunea Europeană și de maniera în care este apreciată țara noastră în UE, probabil și din cauza unui sprijin extern, pe care de fapt Iohannis nu îl are, acesta creează aceste situații de invidie, de răutate și distructive. Pentru cei care vor să voteze cu Iohannis pentru un nou mandat îi întreb un singur lucru: ce a făcut Iohannis până acum? Dacă pot spune un singur lucru bun îmi scot pălăria. Eu nu am găsit", conchide avocatul declarația pentru dcnews.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel