EXCLUSIV  Lucian Bolcaș: Asta este părerea mea despre Ludovic Orban

Roxana Neagu / 01 iul 2018 / 14:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit, pentru DCNews, despre demersul liderului PNL, Ludovic Orban, contra premierului Viorica Dăncilă. 

”Prietenul meu din copilărie, care este într-o carte, spunea așa: `Tare-mi plac mie oamenii când se prostesc peste măsură`. Asta este și părerea mea despre dl Ludovic Orban. Această plângere este de un ridicol absolut. Prin formă, e vorba despre invocarea unei răspunderi ministeriale. Deși premierul nu este membru al Guvernului, legea răspunderii ministeriale îl asimilează răspunderii membrilor Guvernului. Va trebui să se vadă în ce mecanism procedural s-ar putea sesiza Parchetul și cine este cel care va putea ordona trimiterea în judecată. Cu privire la conținut, eu știu așa, din plângerea penală: statul evreu este dușmanul nostru. Cam așa ar rezulta, pentru că adresarea unor secrete, deconspirarea unor secrete dușmanilor intră în conținutul acestei noțiune de înaltă trădare, ori discuțiile au fost cu SUA și Statul Israelian. Vă rog să mă iertați, dar Israelul este un corespondent diplomatic de multă vreme, sunt lucruri bine și echilibrat clădite de pe vremea lui Ceaușescu. Nu apreciem că o întâlnire cu un stat prieten poate să fie un act de trădare” a spus avocatul Lucian Bolcaș pentru DCNews

”Foame de publicitate”

”Există probabil o foame de publicitate a unor, dar, în primul rând, o foame de a deturna publicitatea de la adevărurile pe care le consideri. Anume, este normal că dacă anunț că ai cerut ceva, ai făcut ceva, înseamnă că pasul următor al anchetei fără acele date nu poate să urmeze. La dl Horodniceanu, se amestecă una peste alta. Dacă nu confirmi `ca urmare a sosirii informațiilor de la SRI, am pornit urmărirea penală`, nu văd lucrurile într-o logică legătură” a subliniat avocatul. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24