Lucia Varga, fost ministru al Mediului, în cursa internă pentru șefia PNL Bihor

lucia-varga
lucia-varga

Lucia Varga, fost ministru al Mediului, îşi anunță candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei bihorene a PNL. Noua conducere va fi aleasă pe data de 27 aprilie, cele două candidaturi anunțate fiind ale președintelui în funcție Ilie Bolojan și a Luciei Varga.

“Am luat această decizie deoarece consider că drumul pe care a pornit PNL Bihor, sub actuala conducere, este unul greșit, ceea ce a dus partidul la o contra perfromanță electorală greu de crezut. Principiile democratice precum meritocrația, egalitatea de șanse și libertatea de expresie au fost abandonate. Mă înscriu în cursa pentru alegerea președintelui filialei Bihor pentru a arata că în Partidul Național Liberal sunt și alte opinii despre modul de organizare și conducere a unei formațiuni politice moderne, care pune cetățeanul pe primul loc, care este condus democratic, care promovează principiile democratice în interiorul și în afara partidului. În acest moment, PNL Bihor este izolat față de alte formațiuni politice, dar mai ales față de electorat”, anunță Lucia Varga într-un comunicat de presă.

Lupta nu va fi ușoară, spune Varga, deoarece actualul președinte Ilie Bolojan are toate pârghiile în partid.

“Intru într-o luptă inegală cu actualul președinte interimar al PNL Bihor, Ilie Bolojan, care are toate pârghiile în partid. Însă am decis să intru în această bătălie pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației din partid și pentru a arată că se poate și altfel,o altfel de politică, așa cum cetățenii ne-au spus de mai multe ori. Și dacă în interiorul partidului nu există șanse egale pentru toată lumea, dacă în interiorul partidului nu sunt alegeri directe, dacă în interiorul partidului se prefer delegările și interimaturile, ce exportăm în afara lui?De aceea, asigur pe toți membrii că mă voi lupta ca acest partid să se reîntoarcă către democrația internă, către principiile care vor garanta fiecărui membru liberal recompensa pentru munca depusă și performanță și mai ales pentru a credibiliza acest partid în raport cu electoratul nostru de dreapta pe care l-am dezamăgit”, se mai arată în comunicatul remis presei de către Lucia Varga .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel