Lucescu, criticat dur după ultima măsură: ”Și-a pierdut capul”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost aspru criticat de presa din Turcia înainte de amicalul pe care naţionala condusă de antrenorul român îl va disputa la Cluj, împotriva României.

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti sportivi, Mehmet Dermikol, l-a criticat pe selecţionerul Turciei după ce acesta din urmă a propus schimbarea regulamentului şi limitarea numărului de jucători străini care pot evolua în campionat.

Antrenorul de 71 de ani nu a avut linişte de când a preluat naţionala Turciei. Mircea Lucescu a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, iar de-a lungul meciurilor din preliminarii a deplâns situaţia în care au ajuns fotbaliştii turci, scrie Prosport.

Lucescu a cerut schimbarea regulamentului şi limitarea numărului de fotbalişti străini care pot evolua în campionat, iar cu această dorinţă a mers până la preşedintele ţării, Recep Erdogan.

Totuşi, nu toată lumea vede cu ochi buni propunerea: "Ce se va întâmpla dacă le vom pune jucătorilor străini o barieră? Germania se va îmbogăţi. Lucescu şi-a pierdut capul. Nimic altceva! Lucescu şi-a pierdut capul şi nimeni nu are grijă!", a scris Hurriyet, preluând o declaraţie a lui Mehmet Dermikol, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de sport din Turcia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel