LPF, săgeți către FCSB și Becali: O dezamăgire

becali
becali

Gino Iorgulescu s-a arătat dezamăgit de faptul că FCSB s-a adresat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Președintele LPF a trimis săgeți către FCSB și Gigi Becali într-o conferință de presă. FCSB s-a adresat la TAS după ce LPF a acordat titlul de campioană Viitorului. Decizia a fost menținută și la TAS.

"Campioana s-a ştiut încă de la terminarea campionatului, doar încercarea unora de a câştiga la masa verde a dus la această incertitudine. Dar din punctul meu de vedere lucrurile erau foarte clare, trei ani s-a jucat şi s-a calculat în acest mod. Nu se punea problema să fie un alt rezultat la TAS. Am avut o dezamăgire că au încercat ceva ce era imposibil. Nu trebuie făcută nicio modificare, lucrurile sunt foarte clare, mergem în continuare pe aceeaşi formulă. Cu această ocazie TAS-ul a lămurit mai bine felul de departajare a echipelelor", a declarat Gino Iorgulescu în cadrul unei conferinţe de presă, scrie Prosport.

Viitorul, echipa lui Gică Hagi, şi FCSB au terminat sezonul trecut cu acelaşi număr de puncte, 44. Roş-albaştrii au considerat că titlul li s-ar cuveni în condiţiile în care în regulament nu este stipulat în mod clar că se iau în calcul doar meciurile directe din play-off.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel