Lovitură sfidătoare pentru PNL, anticipată de Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, în fața delegaților PSD Argeș, că vor fi mulți liberali care vor vota cu PSD în 2014, mai ales că a și primit promisiuni în acest sens de la unii membri ai PNL.

”Eu cred că cel mai important este să nu uităm de ce în aceşti nouă ani şi jumătate românii au fost nemulţumiţi, de ce au fost nedreptăţiţi şi ce le-am promis noi în aceşti ani extrem de dificili. Şi în primul rând le-am promis că vom face acea Uniune Social Liberală care eu cred că există în continuare. Eu cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai şi care vor veni alături de noi după 25 mai pentru că Daniel Constantin, Gabi Oprea, eu, toţi ceilalţi care am rămas fideli la ceea ce a promis Uniunea Social Liberală mergem mai departe cu toate promisiunile şi toate idealurile USL”, a afirmat Ponta.

Victor Ponta a dezvoltat, într-o intervenție telefonică la România Tv, declarația pe care a făcut-o la Pitești despre voturile liberalilor.

”E o realitate. Și astăzi, la Pitești, erau în sală primari liberali și am discutat înainte cu oameni din PNL Argeș care mi-au spus domle, nu-ți fă griji, votăm și noi”, a spus prim-ministrul.

Ponta a reiterat că nu a luat o decizie cu privire la candidatura sa la prezidențiale. ”Mi se pare că o decizie atât de importantă nu se ia la televizor sau la o ședință”.

La observația moderatorului că discursul său a căpătat alte nuanțe în ultimul timp, Victor Ponta a pus schimbarea pe seama ruperii USL.

”În momentul în care dl Antonesc n-a mai vrut să fie candidatul nostru, evident că noi trebuie să avem un candidat care să ducă mai departe ideea de USL”, a arătat șeful Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel